Okategoriserade

Snygg mammaklänning till fest

Det är så himla svårt att hitta snygga mammaklänningar till fest, men idag hittade jag den här:

Vad tycks?

Den är från en brittisk online butik som heter asos.com. Dom har fri frakt till Sverige, men jag blir så tveksam. Tänk om den inte passar, krångligt att skicka den till England då… Men det finns ju inga snygga mammaklänningar alls på de andra sidorna här i Sverige. Jag har tänkt ha klänningen på en kompis födelsedagsfest och på julfesten på jobbet isf. Problemet för mig just nu är att alla svenska mammakläder till och med på Nelly just nu finns det bara ofestliga mammakläder eller långa mammaklänningar. Jag vill verkligen inte ha en festklänning som slutar nedanför knäna om det inte är en snygg långklänning! Men den här klänningen är jag å andra sidan rädd för att den kommer vara för kort när magen är stor i december.

Åhh, va svårt, måste nästan prova ju!! Ska mäta lite o kolla om måtten verkar vara bra på mig innan jag beställer nåt iaf.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.