Gravidevent på Hud i Haga

I torsdags var jag på ett mysigt gravidevent i på Hud i Haga. Det var inget bloggevent, utan bara ett mysigt event för oss gravida här i Göteborg. Jag som älskar att träffa och lära känna nya människor anmälde mig såklart direkt! Särskilt kul är det ju att träffa andra gravida nu när man själv snart ska ha bebis!

Salong Hud är faktiskt en gravidsalong skulle man kunna säga. Susanne som driver Hud har faktiskt specialiserat sig på just gravida så utrustningen hon har är anpassad för att gravida ska kunna ligga på mage under massagen!

Susanne hade ordnat ett jättefint event där hon hade bjudit in bl.a. Tvål & Tvaga, Barnmorskehuset och Lillugglans BVC. Jag vann faktiskt en Hjärt- och lungräddningskurs på Lillugglans BVC och eftersom jag har ett presentkort där sen innan så kan vi gå på HRL-kurs både jag och Jair! Jag har velat gå på det sååååå länge men tyckt att det varit för dyrt, men jag måste säga att Lillugglans BVC har faktiskt bra priser 595 kr/person. Jag har sett andra som tar över 1000 kr/person.

20151129-222633-80793635.jpg

Bilder lånade från Thaimorsan

På eventet så var det faktiskt en läsare också! Jag tycker det är sååå roligt att träffa er läsare live! Jag blir lika glad varje gång 🙂 Detta var dessutom en riktigt trevlig läsare som också har en latino-man 🙂

Jag hade en väldigt trevlig kväll på eventet och tror absolut att det kan bli ett besök på Salong Hud när ryggen så småningom börjar strejka. Eller jag vet, jag kan önska mig en behandling i julklapp! Det hade ju verkligen varit en fin julklapp!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Jannika Navjord

    Va bra med HLR utbildning. Jag har gjort den ett par gånger både för vuxna och barn och även lärt mej deff det ingår i mitt yrke. Jag har även fått använda det ett antal gånger med lyckat resultat 🙂

    Svara
  2. Angelica

    Vi latino lovers får hålla ihop 😉 Jag har också velat gå en HLR-kurs för barn jättelänge (har gått för vuxna), tror att en HLR-kurs på Lillugglan får bli en julklapp till mannen också! Och, jag kan verkligen rekommendera att ta en massage på en sån där gravidkudde mot slutet av graviditeten. Det är så skönt att få ligga på mage och bara sträcka ut ryggen (jag skulle kunna betala bara för att ligga på kudden, de behöver inte ens massera mig 🙂 )!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här