Femte graviditeten

Göra statyett av min gravidkropp!

Förrförra veckan gjorde jag och Victor en riktigt rolig grej som jag bara måste berätta om!! Vi åkte upp till Stockholm för ett riktigt spännande samarbete! Först hade jag tänkt att jag skulle ta tåget upp själv, men efter att ha räknat ut att det bara skulle vara 3 veckor kvar till förlossningen så kom vi fram till att det inte var så klokt om förlossningen drog igång. Dessutom har jag väldigt ont och svårt att röra mig nu, men det visste vi ju inte då när vi planerade in detta. Nu bestämde vi oss för att ta bilen istället så Victor kunde köra ända fram till dörren och jag skulle slippa promenera runt. Så skönt!!

Det jag skulle göra var att scanna min gravidkropp för att göra en sån här supercool statyett i ett samarbete med Studio Gravida!

Det började med att vi bestämde hur jag skulle stå och sen fick jag ta av mig alla kläderna (man kan ha kläder om man vill, det beror på hur man vill att statyetten ska se ut). Det kändes så klart lite märkligt att vara helt näck sådär, men jag tänker att dom som jobbar med detta är ju vana vid nakna kroppar så då känns det mindre konstigt. Sen scannade Malin hela min kropp med sin maskin och då dök min kropp upp på hennes datorskärm. Det hela tog bara någon minut 🙂

img_0648
8e008f69-31ab-472c-a77a-8fbd6ac2244d
dsc01986

Sen fick jag välja storlek, material och färg på statyetten och vi gick igenom om det var något som jag ville släta ut (exempelvis ärr eller celluliter m.m.). Det ska bli såååååå häftigt att se resultatet om några veckor när statyetten kommer! Framför allt kommer det vara roligt att ha ett sånt här fint minne bevarat av gravidkroppen och som alltid kommer stå framme. Helt ärligt så är det här är en av dom häftigaste jag gjort i hela mitt liv! Jag är verkligen så glad för den här möjligheten!

Efter att vi hade gjort scanningen så åkte vi till vårt hotell och checkade in. Där överraskade Victor mig med att ha bokat gravidmassage! Herregud vad skönt det var! Massören masserade och gnuggade noga på varenda ställe som jag hade ont, sååååå skönt! Efteråt fick jag lite förvärkar, svaga, men ändå.. Och då hoppades jag naturligtvis järnet på att förlossningen skulle dra igång, men icke..! Haha!

Efter massagen gick vi ut och käkade på en riktig köttrestaurang som heter AG. Maten var MAGISK! Först tänkte jag att det skulle bli tråkigt att äta well done tillagat kött eftersom jag verkligen älskar när det är lite rått i mitten, men som gravid får man ju inte äta det. Men entrecote vi fick var sååååå himla god, trots att jag fick min genomstekt! Det bara smälte i munnen! Det var längesen som jag åt så gott kött faktiskt!

Mätta och belåtna åkte vi tillbaka till hotellet och somnade gott tätt intill varandra 🙂 Det är en lyx vi oftast inte har hemma eftersom vår älskade lilleman gärna ligger mellan oss i sängen. Det var i alla fall hur mysigt som helst att bara vara vi två i nästan två dagar. Älskar verkligen våra miniresor!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.