Femte graviditeten

Jag fick en BABYSHOWER!

Jag vet att jag har varit seg med att uppdatera bloggen det sista, men jag försöker komma igång med skrivandet igen. Om ni inte vill missa något och få uppdateringar i real-tid så spana in min instagram @pasmallen.nu. Jag är nämligen mer aktiv på instagram stories där jag uppdaterar varje dag 🙂

Nu tänkte jag i alla fall berätta om vad som hände i söndags, för då blev jag ”lurad” och överraskad så det skriker om det!! Jag hade planerat att åka hem till min bästa kompis Veronica för att hon och hennes granne skulle hjälpa mig med ett samarbete. Veronica har hjälpt mig mycket under våren så det är inget ovanligt att jag åker hem till henne när jag behöver hjälp. Jag var jättetrött den här dagen och slumrade på soffan på förmiddagen, så Victor frågade mig om jag verkligen orkade köra själv. Jag svarade att jag orkade, men han insisterade på att det kändes bättre att köra mig eftersom jag var så trött.

Jag anade ingenting och såg inte heller att Victor smygfilmade mig på vägen till Veronica. När jag kom fram till dörren så öppnade Veronica dörren och sträckte fram ett glas bubbel, samtidigt som jag hörde att det ropades ”SURPRISE” där inifrån! Jag fattade fortfarande ingenting och det enda jag kunde tänka var ”Vad gör dom här??!” och ”Varför har Veronica dekorerat med ballonger?” Hahahahaha! Men Veronica var snabb med att säga ”Välkommen till din Babyshower” och då fattade jag! Hahaha!

img_6155
img_6255
img_6183

Jag blev verkligen så rörd och lycklig över att mina fina vänner och familj hade ordnat detta för mig! Jag har aldrig haft en babyshower förut så det kändes extra roligt, särskilt eftersom detta kanske är min sista graviditet!

img_6156
img_6150
img_6147
img_6159

Det var en jättefin och rolig babyshower med olika lekar och frågesport. En var frågor om mig och den här graviditeten där Victor var facit så det var faktiskt lite trixigt för mig också. Som tur var så kammade jag hem 6 av 10 poäng och vann därmed en Aperol Spritz som är det jag längtar allra mest efter att dricka när bebisen har kommit 🙂 Det roliga var att det också var en av frågorna som jag såklart lyckades svara rätt på!

img_6184
img_6166
img_6158
img_6185

Den fina tårtan har en ny kompis till mig som preciiiiis fött sin lilla bebis bakat. Den var helt fantastisk!! Jag åt upp den sista biten tårta idag faktiskt 🙂 Jag älskar smörkräm och den här var sååååå god!

img_6170
img_6182
img_6171

Tusen tack till alla som var med och ordnade min babyshower! Ni lyckades verkligen överraska och skämma bort mig! Tack såååååå himla mycket fina ni!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.