Att göra inför husförsäljningen

– Samarbete med Beslagonline.se –

Nu när vi ”snart” ska sälja vårt hus så är det en del småfix som vi behöver ta tag i. Jag skriver snart inom citationstecken eftersom vi inte vet hur långt bort försäljningen ligger. Vi har inte bestämt oss för tomten helt och hållet än och skulle det dyka upp ett färdigt hus, så kanske vi nappar på det och då blir det ju försäljningen snarare än vad vi har räknat med. Som tur är så har vi redan stylat och fotat huset inför försäljning, det gjorde vi redan förra våren. Det vi behöver göra nu är mindre fix här och där, bl.a. byta ut dörrhandtagen där nere och fixa nya skruv eller byta dörrhandtagen där uppe också. Det är lika bra att ta tag i att-göra-listan nu, så slipper vi stressa sedan och får tid att njuta av allt vi fixat innan vi säljer.

Jag har därför börjat leta efter nya dörrhandtag till källarn och till rummen på övervåningen på Beslagonline.se. Vi har guldfärgade handtag där nere idag så jag är lite sugen på att ha det igen. Eller kanske mattsvart, det är också rätt snyggt och trendigt. Jag tror det hade passat dörrarna bra 🙂

Skärmavbild 2022-07-12 kl. 15.55.25
Skärmavbild 2022-07-12 kl. 15.56.22
Skärmavbild 2022-07-12 kl. 15.56.58

Idag har vi ett handtag som liknar det till höger, men med trä istället för svart. Det svarta var ju mycket snyggare, men det kanske är ännu mer ”nutid” med helsvart eller borstat stål? Vad tycker ni?

Detta handtaget är också otroligt snyggt, men det är lite dyrare så det lägger vi hellre på ett nytt hus i så fall 🙂

Beslagonline.se har över 1000 olika modeller av handtag och knoppar och även andra inredningsdetaljer som t.ex. badrumstillbehör och krokar, så behöver man något av det så är det absolut hit man ska vända sig 🙂

Det ska bli kul att fixa till det sista i huset inför försäljningen till hösten när vi landat med vår fjärde familjemedlem. Just nu är det lite kaos då hantverkarna håller på att återställa tvättstugan efter vattenläckan som orsakades när grannens stuprör kopplades på vår dagvattenbrunn… Det ska bli så skönt när allt det är klart, särskilt eftersom det bara är 9 dagar kvar tills beräknad förlossning…!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här