Glad midsommar allihopa!

Idag är en dag som jag ännu mer längtar hem till Sverige! Midsommar är så speciellt! Och visste ni förresten att Lucas blev till på midsommardagen? Jag kände befruktningen 😛 Jag har en väldigt känslig livmoder, på gott och ont! Och visste ni att just midsommarhelgen är den helg i Sverige då flest barn blir till 🙂

bild2

Det här var jag och Jair på midsommarafton för 2 år sen, dagen innan Lucas blev till!

Här har vi inte något midsommarfirande än, men Jairs mamma har lovat att baka en kaka i alla fall. Halva kakan kommer vara grönmajskaka (den är inte grön och den är god jag lovar!) och halva kommer vara choklad. Här finns det nämligen varken jordgubbar eller grädde. Ibland finns det jordgubbar, men dom är inte goda och grädden här blir inte fluffig som i Sverige när man mixar den så vill man ha fluff får man använda Chantilly (sån där sprutgrädde som smälter). Det blir alltså inget bra 🙁 Men när vi kommer hem till Sverige, så har jag precis fyllt år och då funderar jag på om jag skulle våga mig på Älska att baka midsommartårta, den ser riktigt smarrig ut!

 

Hoppas ni fick fint väder hemma i Sverige och slapp det tråkiga traditionsvädret REGNET!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här