Okategoriserade

Fusk accepteras inte…!

Jag har tyvärr upptäckt en och en annan som fuskar i mina bloggtävlingar!! Tråkigt! Jag ser tydligt om det är nån som fuskar eftersom jag kan se era IP-adresser. Det är alltså inte ok att en och samma person tävlar under två olika namn och email-adresser. Det är inte ok att tävla åt en kompis eller åt sin partner, varje person måste själv gå in och tävla. Fusk tolereras inte!

7 Comments

 • Ida

  Jag och min sambo delar på samma dator och har således samma IP. Om en blogg eller instagram har en tävling med bra pris kan jag be honom gå in och tävla också. Det är ju inte fusk – så utgå inte ifrån att folk är oärliga.

  Ha en bra dag!

  • Emma - På Smällen!

   Jag förstår vad du menar och jag vill absolut inte utgå från att folk är oärliga, men jag tycker det är viktigt att den som vinner har varit ärlig och inte tävlat med i alla namn som finns i familjen. Inte just denna gång, men i andra av mina tävlingar har jag sett att det har varit så eller så har personen använt ett smeknamn av sitt eget namn och en alternativ emailadress. Det kan vara svårt att upptäcka men eftersom jag ser både emailadress och IP-adress så är det rätt lätt att räkna ut.

 • Christina Frisberg

  Oj!! 🙁 det har nog hänt att både jag och min gubbe tävlat båda två, vi har ju samma ip adress för det är samma dator men vi har inte samma mail adress eller fb konto, jag har inte ens tänkt på det men då får jag väl kolla upp så han inte tänker tävla då?? även om det är väldigt sällan han gör det.
  Kram christina

 • Sanna

  Hej,

  Tänkte bara nämna att min dator är sönder just nu, så om du syftar på mig eller min mamma, så vill jag bara meddela att jag just nu lånar hennes dator i mellan varven och därmed får samma ip-adress. Hoppas det är okej.

  Kram Sanna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.