Okategoriserade

25 eller varför inte 27 timmar per dygn?

Lite fler timmar på dygnet hade inte varit fel! Eller vad tycker ni?! Sen jag började jobba så känns det alltid som dagarna går för fort och jag hinner aldrig allt jag ska göra :-/ igår jobba jag hela dagen, gick ut med Lucas, deklarerade, betalade räkningar och först kl 21 hade jag lite tid med mig själv. Så då blev det sent i säng, biljett resulterade att jag försov mig och fick bara 40 min på mig att göra iordning mig och Lucas. Allt det som jag skulle hinna tar normalt 1,5 timme. Men jag hann nästan, bara 8 min sen. Undra om jag vanligtvis bara är seg eller om det faktiskt är så att jag gör massor av onödigt också på morgonen haha!!

Jag fick en stressig powerwalk till förskolan och sen hann jag med att flåsa ner, varva ner och ta en selfie innan grannen kom och hämta mig 🙂 

  

Nyfärgat hår är verkligen såå skönt! Ingen mera utväxt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.