Frågor & Svar

Frågor & svar

Jag var lite snabb på att trycka på ”publicera” igår och glömde såklart två frågor om vår resa.

Fråga: Ska du ha någon sele med dig till Isadora?

Svar: Ja, vi kommer ta med ErgoBaby. Jag tycker egentligen inte att hon behöver bärsele längre, men det underlättar när man reser och kanske har mycket att bära. 

Fråga: Hur gör ni med mat till Isadora?

Svar: Jag har inte tänkt så långt än, men för att vara safe så kommer jag nog ta med ca 8 barnmatsburkar och 16 klämmisar haha 🙂 Jag har nog tänkt att Isadora ska få äta samma mat som oss, men det kan vara lite rörigt ibland när vi äter ute och då har jag svårt att uppskatta om hon är mätt eller inte när hon inte vill äta mer. Och flera av dom gångerna som jag har trott att hon ätit sig mätt på vårmat så har nästan en hel barnmatsburk gått ner efter det! :O Jag kommer ta med rätt många klämmisar så att Lucas också kan få om han vill 🙂 Jag kommer även ta med gröt till båda barnen.

Lucas 1 år i Brasilien tillsammans med pappa Jair och Bruna 3 år 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.