Okategoriserade

Första syskonboken – Busiga Bebben

Vilken intensiv dag! Idag har jag kört runt och gjort massa ärenden åt mitt jobb och kom hem ganska så sent. Och sen på kvällen så fick vi besök av en av Lucas bästisar! Barnen lekte non-stop medan vi vuxna åt hembakad pizza och sockerkaka med hallon i. Det är alltså först nu som jag får en liten stund för mig själv och till kära bloggen!

Så nu tänkte jag passa på att berätta vad jag köpte till Lucas igår. Jo, jag gick faktiskt förbi bokhandeln och köpte en första syskonbok till Lucas. Det fanns inte jättemånga böcker att välja på, men Busiga Bebben som en av er läsare rekommenderade fanns! Och jag föll verkligen pladask för den boken! Så himla gullig bok med flikar så att man kan se Bebben i mammas mage!   
Lucas älskade sin present! Till min förvåning ville han inte att jag skulle läsa boken för honom, först skulle han läsa den för mig!! Hahaha!! 🙂 Men efter en stund fick jag tillslut vara med och läsa boken. Jag tror att det klarnade lite för honom att bebisen låg i min mage inte i hans mage nu. Idag ville han nämligen gärna klappa och lyssna på magen. Jag gillade verkligen Busiga Bebben, det är en jättefin bok! Nu fattas bara någon bok om hur det är när bebis är född. Jag är också på jakt efter en bok om känslor om det är nån som har bra tips. Jag vill ha en bok som illustrerar olika känslor som ledsen, arg, glad m.m.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.