Förlossningen 2:a barnet,  Tredje graviditeten

Första onda värken

Kl. 02.58

Värkarna var riktigt täta ett tag med 1-4 min emellan när jag stod upp. Nu ligger jag ner och då blev det  7-9 min emellan och nu gör dom faktiskt lite ont… Jag har hela tiden sagt att jag ska åka in på första onda värken så funderar på om jag ska åka in nu eller inte… 😛 Jag avvaktar en liten stund till så får vi se 🙂

6 Comments

 • zarah

  Spännande nu! ❤? tur man har några amningstillfällen på en natt, så jag kan vara uppdaterad ?
  Stort lycka till, Emma! Det här fixar du lätt ❤

 • E

  Varför vill du inte räkna hur ofta värkarna kommer när du står upp? Det hade jag gjort i ditt läge. Tvåan kan komma snabbt, jag pratade mig igenom värkarna fram till typ tre timmar innan födsel. Sedan kom hon på tre krystvärkar. Mitt tips är att du stället dig upp igen, sedan ringer du koordinatorn när de är så täta igen. Heja, heja! Lycka till!

  • sabina

   Ja skulle åka in! Med min etta åkte vi in med 4 min emellan och var fullt öppen på förlossningen ca 15-20 min senare! Var bara att föda med nr 2 tänker ja åka in så fort ja känner något alls! Vilket ja blev rekommenderad efter första! Hoppas du åkt in redan, annars åk! Lycka till!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.