Det är nog dags snart!

Kl. 02.30

Nu börjar det bli riktigt spännande här. När jag ställde mig upp så blev värkarna ännu tätare men svagare. Jag ska försöka sova nu med en värmekudde så får vi se vad som händer. Just nu. Är det i alla fall cirka 1-4 minuter mellan värkarna men så fort jag sätter mig ner tycker jag att dom blir lite mindre frekventa igen.

  
Jag tror att det är på G nu, värkarna har hållt på såpass länge så jag skulle bli förvånad om det inte blev bebis idag. Men bebisen har ju lurats förut. Hur som helst så pausar jag gissningstävlingen tillfälligt, dvs inga fler gissningar från och med nu. Visar det sig vara falsklarm så öppnar jag för nya gissningar igen 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här