Första framstegen -2kg!

Nu har jag tränat i snart en månad och nu börjar det äntligen att hända grejer här! Precis innan jag började träna så gick jag upp 1,3 kg och när jag började träna så gick jag upp ytterligare 1,9 kg så jag toppade på 73,3 kg. Men nu början vågen indikera på viktnedgång igen!!! Yeah! På 2 veckor så har jag gått ner exakt 2 kg!!! Det känns så jäkla bra! Första målet, att komma under 70 är inte långt ifrån nu, bara 1,3 kg kvar 🙂 Målet är att komma under 70 innan sommaren är slut, dvs. senast 31:a augusti och sen funderar jag på att köra en ny omgång av Fitnessfighten i september för det gjorde ju susen sist 🙂

2 kg på 2 veckor är egentligen lite mycket när man ammar. Det är ju inte rekommenderat att gå ner mer än 0,5 kg i veckan, men min kropp brukar inte gå ner jämt fördelat på det viset, i alla fall inte när jag precis kommit gång med träningen efter långt uppehåll. Då brukar jag först behöva en uppstartssträcka och sen lossnar några kilona ganska snabbt innan det stabiliserar sig.

Nu i sommar har jag bestämt mig för att ta det ganska lugnt vad det gäller kost m.m. När jag är hemma och vi inte gör något särskilt så försöker jag vara så nyttig som möjligt och äter regelbundet för att hålla förbränningen uppe. Jag äter kvarg som mellanmål och har bytt ut allt bröd mot kvarg också. Men jag unnar mig fika om det bjuds och äter det jag vill äta när vi är ute. Det får räcka i sommar och september så vrider vi upp träningen och kosten till nästa nivå 🙂

Bild efter bodypumpen igår

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

  1. Jannice

    Vad härligt att det börjar lossna! 😀
    Jag har stått still ett bra tag nu och behöver inte gå ner mer heller egentligen men nu ska kroppen formas om och bli tight och fin! 😀

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här