Okategoriserade

Fixat lite med Lucas rum

Fy vilken ångest jag hade igår! Såå jobbigt när man fastnar i en sån känsla, inget blir liksom bra. Och jag fattar inte varför jag fastnar i just den lilla grejen heller. Jag kan ju skicka tillbaka grejerna när dom kommer, men det kommer jag antagligen inte göra, för det är jobbigt och jag vill ju faktiskt ha grejerna. Men just när ångesten är som värst så kan jag inte ens känna efter om jag vill ha grejerna eller inte. Men nu känner jag mig ganska säker på att jag vill ha grejerna och ångesten har nästan släppt. Jag är lite extra skör just nu, både gravid och ledsen, så alla känslor förstärks hela tiden och jag hamnar i onda cirklar.

Igår försökte jag i alla fall bryta mig loss från den dåliga känslan genom att vara lite produktiv. Jag brukar alltid må bättre då. Vi har det redan tipp-topp här hemma, allt är städat och dammsugaren gör sitt jobb så städa behövde vi inte göra. Eller jo, vi städade undan julen. Lite tråkigt på ett sätt för nu är det så himla tomt, men nästa vecka skulle vi inte hinna så det fick bli den här veckan istället. När det var klart så satte vi upp Lucas hyllor i hans rum och bytte hans Solen-taklampa till en rislampa från Jabadabado som jag vann på ett Jollyroom-event. Det blev mycket mycket ljusare i rummet nu. Solen-lampan lyste gult så man såg inte så bra, nu lyses hela rummet upp.  

 

 Kolla vad fint det blev med hyllorna! Dom tre runda förvaringslådorna och födelsedagståget kommer också från Jabadabado och var med i samma vinstkit som lampan 🙂 Äntligen har dom fått en plats i Lucas rum!    Även Cloud b nattlampan som jag fick på Pernilla och Rebeckas event förra året i januari, har nu fått en egen plats i Lucas rum! Lucas älskar den! Den spelar lugn musik och det blir ett ljusspel på väggen/taket när man sätter på den, så rogivande!  

Det börjar bli riktigt fint i Lucas rum nu 🙂 Men jag har fortfarande mer idéer, så än är det inte klart. Men här är dagens före och efter-bild:   

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.