Exakt 1 vecka kvar till BF

Jag tänkte skriva lite om dagens status nu när det är exakt 1 vecka kvar till BF! Helt galet ju! Det pirrar så mycket i magen när jag tänker att det är på riktigt och det pirrar ännu mer i magen när jag tänker på att nu finns det ingen återvändo längre. Bebisen ska ju ut, vare sig jag ångrar mig eller inte! Alltså, jag ångrar ju inte bebisen, men själva förlossningen börjar mer och mer känns som en läskig åkattraktion på en nöjespark. Fast jag älskar i och för sig läskiga åkattraktioner så jag kanske borde jämföra det med bungyjump istället. Jag skulle nämligen ALDRIG få för mig att hoppa bungyjump. Om jag skulle bestämma mig för att göra det så skulle jag definitivt ångra mig så det skulle aldrig bli av! Förlossningen är inte bungyjump, för blir man rädd uppe på toppen kan man bara låta bli att hoppa, det går inte när det ligger en fullgången bebis i magen. Jag kan inte ångra mig helt enkelt!

Jag är inte rädd, men lite nervös, typ som fjärilar i magen, alltså nervös på ett bra sätt. Jag vet att min kropp kan föda. Kvinnor gör det hela tiden och jag har gjort det en gång innan så jag vet att jag kan! Jag vet också att det är helt fantastiskt att föda! Det är det absolut häftigaste jag har gjort och jag längtar så sjukt mycket efter att få träffa vårt lilla hjärta i min mage!

Små små delar av slemproppen går fortfarande lite då och då, men nu är det bara små gelébitar typ, lite grönaktiga men fortfarande inget blod i dom. Inga värkar, men mensvärk som känns ihållande och mycket ilningar. Ilningarna är inte i fiffi, utan strålar ut i benen och i svanken. Dom gör att jag ibland varken kan gå eller stå så jag tycker det är lite läskigt 😛 Jag måste alltid sätta mig när jag får såna ilningar.

Varje natt när jag lägger mig så tänker jag “tänk om det startar inatt” och varje gång jag vaknar på natten så tänker jag att “nu går säkert vattnet om jag ställer mig upp”. Det är så roligt och läskigt! Allt på samma gång! Det här kan ju vara sista dagen med bebis i magen! Ingen vet!!! 🙂

  

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här