Okategoriserade

Tusen tack till alla er!

Vet ni en sak?! Jag tycker verkligen om er läsare så himla mycket! Ni är så gulliga och skriver fina kommentarer, önskar lycka till och hejar på mig på olika sätt! Det kanske låter fånigt, men jag upplever det ofta som jag har nätet fullt av kompisar 🙂 Ni är så kloka och har alltid svar på mina frågor och ni gör det riktigt kul att blogga! Jag blir rörd av att se min statistik, att ni är så många därute som läser min blogg och jag gör mitt bästa för att svara på alla era kommentarer (idag svarade jag faktiskt på alla!). Ni har väl inte missat att ni numera kan prenumerera på kommentarer på enskilda inlägg? Då får ni ett mail när jag svarar på er kommentar så då slipper ni missa något 🙂

Jag gillar inte att skryta, men jag kan inte låta bli att bli barnsligt glad över att se vilka fina läsarsiffror jag har på olika topplistor på nätet. Anledningen till att jag blir så här extra glad just nu är för att jag har såna fina siffror trots att jag inte längre bloggar på LOPPI. Det betyder alltså att alla som går in här och läser min blogg är alltså MINA läsare. När man bloggar på portal får man ju en hel del extra trafik för att andra bloggares läsare klickar runt på portalen och hamnar på ens blogg 🙂

Och så vill jag passa på att tacka er allihopa för att ni röstade fram mig i Veckans blogg på Besökstoppen! Tack så himla mycket! Jag är nu listad som deras största föräldrablogg och deras 3:e största bloggare på hela sidan!

statistik besökstoppen

Och på Bloggportalen.se är jag listad som den största privatbloggen i Göteborg och efter att ha klickat runt lite på dom andra städerna i södra Sverige så inser jag att jag till och med har en av södra Sveriges största bloggar! Kanske till och med den största inom kategorin Mamma och gravid! Helt underbart galet!

statistik bloggportalen2

Tusen tack alla läsare!! Utan er hade jag bara varit en fis i cyberspace 😛

PS. Förlåt om jag låter skrytig, jag hatar skryt! Men jag är bara så himla glad!

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.