Ett kap på Bali-resan!

Min brosa, som är ute och reser i Indonesien just nu, ska komma och besöka oss när vi är på Bali så jag sitter och letar lite efter lite hotell till honom. Helst vill jag ju att han bor på samma hotell som oss, så jag kollade om jag kunde hitta någon rabattkod på hotellen på Bali och kom in på Kampanjjakt.se och gissa vad jag hittade!!!

På det dyra lyxiga surfhotellet som vi ska bo på i slutet av vår resa fanns det en grym rabatt! Hela 1500 kr i rabatt mot när jag bokade samma rum direkt via hotellets sida! Det lönar sig VERKLIGEN att kika runt på olika sidor och söka efter rabattkoder!

hotellets pris

Så här mycket kostade det att boka direkt via hotellet, alltså 6000 kr för 5 nätter.  Det här är  alltså en print screen direkt från vår bokning som vi har idag!

kampanjjakt bokningsrabatt

Och så här mycket kostar det när jag bokade samma nätter i samma rum på Hotels.com via Kampanjjakts erbjudande!

Nu när det blev lite billigare så kommer jag nog lägga till 2 nätter extra på det fina hotellet. Vi har ju ändå räknat med att dom pengarna ska gå till hotell så lika bra att utnyttja varenda krona och få mer utav pengarna! En hel vecka på det här hotellet tror jag ingen skulle säga nej till 🙂

Jag trodde inte det fanns rabatter på hotell som låg ända borta på Bali, jag vet inte varför, men jag har fått för mig det. I alla fall fanns nog inte när jag bokade hotellen för några veckor sen, tur att vi har avgiftsfri avbokning på allt upp till en vecka innan ankomst! Nu är det bara att boka om varje gång det kommer upp ett erbjudande 🙂 Klicka HÄR för att komma till rabattkoderna som jag använde! Rabattkoderna gällde på alla möjliga hotell i världen 🙂

Jag såg även att kampanjjakt har erbjudanden på olika resor hos Apollo om man vill boka charterresa. Klicka här för Apollo rabatter! Jag kan tänka mig att dom där resorna kommer gå åt som smör om sommaren inte kommer snart! Jag har läst någon gång att om det regnar på midsommar, så går det riktigt bra för resebolagen. Alla lågprisresor tar slut och sista-minuten-resorna är varken sista-minuten eller billiga längre! Folk ger upp! Alla drömmer vi om en svensk sommar, men ingen vill sitta instängd i en husvagn och se regnet ösa en hel sommar!

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Sara

  Hej jag undrar när vinnarna från mors-dag tävlingen kommer publiceras i bloggen? Jätte nyfiken

  Svara
 2. Siranee Thaimorsan

  Bra där! Under vårt Thailandsresa bokade vi bara på hotels.com plus att vi fick 3 gratis nätter du vi samlade Rewardsmen bokar man med deras rabattkod så fick man inte Rewards på redan nedsatta priser. Sedan för 600kr/natt så får riktig bra hotell i Asien, iaf Thailand och vi bodde på 4-5 stars varje gång. Vi blev även uppgraderade när vi kom till de hotellen och mest för vi hade barn 🙂

  Svara
  • Siranee Thaimorsan

   Just d. Walk-in priser på hotell är fullpris. Därför ska man boka på sådana sajter innan man kommer. Men varje gång när vi kom till hotellen så var det likadan. De bokningsnr gällde inte dvs det vi har fått, som vi printade ut hade de inte samma som vi, så det vara bara efternamn på den som bokade. En gång hade de inte ens vår bokning i datorn men vi fick sen honeymoon svit hehe…

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här