Okategoriserade

Jag är i toppen!

Har ni sett att jag har dykt upp i toppen på minbebis övriga hemsida? Jag är så himla glad!!!! Jag tycker verkligen att det är hur kul som helst att blogga och jag är så himla glad för alla er fina läsare! Tack för att ni fortsätter följa oss och för att ni kommenterar! Ni gör det extra kul att blogga och ni har varit ett fantastiskt stöd när jag har haft det tufft! Jag har inga son helst planer på att sluta blogga så ni kan fortsätta följa oss även när vi är i Brasilien.

PS. Jag försöker svara på alla frågor, ibland tar det lite tid, men jag svarar så fort jag kan 🙂

20131004-202317.jpg

One Comment

  • Anna

    Inte så konstigt, din blogg är den bästa gravid/bebisbloggen jag hittat iaf :):) stort grattis och tack för en sån bra blogg!! Ser verkligen fram emot att följa er i Brasilien!! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.