Okategoriserade

Ett hugg i magen

Igår ringde dom från gynekologen för att boka in en efterkontroll. Det var som ett hugg i magen när hon talade om att dom ville jag skulle komma på efterkontroll. Jag fattar inte varför och frågade flera gånger. Varför ska jag gå dit? Jag mår ju bra? Det kan väl inte ha hänt något när jag skrapades på abortmottagningen? Jag kände mig som ett litet barn när jag var nära på att säga att jag inte ville komma. Men jag hejdade mig och frågade istället om det var något fel eller om dom trodde att något kunde vara fel?

Rutin svarade sköterskan och att jag inte skulle vara orolig, men nu är jag ändå lite orolig. Jag har inte haft en tanke på att något kan vara fel. 

2 Comments

 • Diana D (La Madre)

  Åh gumman, det kommer nog att gå bra och bästa är att dom verkar ha koll och ber att komma tillbaka för att göra allt dom kan för att du ska må bra, vara frisk och ha en fin framtid.

  Håller tummarna på att allt ska vara ok.
  Stor kram

 • Erika

  Men var det inte jättelänge sen du gjorde skrapningen också? Personligen skulle jag nog tänka det var skönt att se att allt var bra bara och jag skulle utgå från att det var det också 🙂
  Jag fick missfall för några veckor sen i v.12, fast fostret dött tidigare. Jag var på återkontroll i veckan och det känns faktiskt ännu bättre nu efteråt och som sagt, skönt att höra att allt ser fint ut så man slipper oroa sig eller ha det i tanken. Hoppas att allt är bra!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.