Okategoriserade

Kampen om ytterkläderna

Lucas var sååå sjukt arg imorse! Jag är väldigt tålmodig och brukar lyckas lugna ner honom i alla fall när vi är hemma. Men imorse gick han från Go & glad till förbannad på 1 minut och jag lyckades aldrig lista ut vad han ville. Först skulle han sitta i sin vagn inrullad i en filt och titta på när jag gjorde ordning mig. Varje gång filten flyttade sig så det blev öppet så sa han hjälp och du hjälpte jag honom. Men sen hände något. Han slängde sig så att han lång ner i vagnen och så skrek han hjälp och sitta. Han kunde inte sätta sig själv för at han var invirad i filten som bara var öppen bak på ryggen så jag hjälpte honom, men då slängde han sig igen och skrek samma sak. Jag försökte ta up ryggstödet och försökte förstå vad han ville. Han ville ju något men vad förstod jag aldrig så det blev skrikfest istället. En kamp med ytterkläderna och han lugnade sig inte i vagnen förrän han fick välling.  När vi kom fram till förskolan så va han på bästa humöret igen!

Pust!

 

Den här gången är nog faktiskt enda gången jag har tagit på Lucas kläder mot hans vilja. Han älskar att gå ut och blir alltid jätteglad när vi tar fram ytterkläderna 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.