Okategoriserade

En till pojke?

Jag har redan börjat fundera på om det kan vara en till pojke som gömmer sig i magen eftersom jag mår så bra och allt känns precis som förra gången. Men jag vet, det är tidigt. Jag har inte ens gått in i vecka 6 än som är veckan då många börjar känna av olika gravsymptom. Den här gången har vi (läs: jag) bestämt att vi inte ska kolla könet. Jag ville egentligen inte kolla könet med Lucas för jag ville ha en överraskning, men Jair ville så himla gärna kolla och jag kände att hans vilja var starkare än min så därför kollade vi. Och i ärlighetens namn så var det rätt skönt att veta för då kunde vi köpa kläder i alla möjliga storlekar på rea som var lite mera pojkiga. Vi är såna som tycker att pojkar ska få ha lite pojkiga kläder och flickor ska få ha flickiga kläder (sånt får man ju knappt inte säga idag!!!). Visst kan man köpa neutralt till bebisen i början, typ vitt, brunt, grått och sånt men det är ju så himla tråkigt!!! Men nu med bebis nummer 2 så har jag bestämt att vi inte ska kolla. Och det känns inte lika nödvändigt heller för om det skulle bli en pojke har vi ju alla kläder redan. Om det blir en flicka så får hon ha lite neutrala kläder på sig dom första dagarna och så kanske vi får lite rosa barnkläder i present eller så kanske jag mår så bra att jag kan ta en shoppingtur 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.