Arbetsintervju idag

Idag ska jag på en intervju ute hos kund. Det är lite nervöst. Det var ju så längesen som jag var på intervju. Ja, sist var i slutet på 2011. Det känns skönt att säljaren från mitt jobb ska vara med, på nåt sätt så känns det mer avslappnade när man har nån med sig. Det ska säkert gå bra, men jag känner mig lite smårostig så innan intervjun ska jag försöka öva lite på mina formuleringar. Det är ju nästan det som är svårast nu när jag dels inte har jobbat på ett tag och ska presentera mina senaste uppdrag på ett bra sätt och dels nu när jag nästan bara har pratat portugisiska detta året! Hehe!

Det är svårt nu med vad man ska ha på sig tycker jag. Det är lite halvkallt ute så det funkar inte med klänning (om man inte har strumpbyxor men det tycker jag är för tidigt) och det är inte riktigt säsong för stövlar än som jag egentligen hade velat ha i en intervju på Volvo. På Volvo klär sig dom flesta lite mer formellt. Jag tycker att det är snyggt på andra, men själv får jag inte ihop stilen överhuvudtaget. Jag känner mig typ lillgammal. Så jag valde för längesen att ge upp det där med kavaj och skjorta och istället hitta min egen stil som är lite mittemellan. Jag vill inte ha för ledigt utan försöker jämt hitta skjortor och blusar i min stil som funkar i formella sammanhang. Klänningar brukar också funka väldigt bra 🙂

Idag har jag samma outfit som jag hade häromdagen, persikofärgade byxor och ett vitt linne som är lite som en kortärmad blus. Idag var det största problemet skorna. Jag har bara loafers, flipflop, högklackat med öppen tå och sneakers. Först tänkte jag ta loafers men jag tyckte dom passade med jackan så det blev sneakers. Högklackat med öppen tå känns kallt och hade heller inte passat med jackan. Men nu när jag står här på busshållplatsen och väntar på bussen så står jag lik förbannat och undrar om jag inte kunde valt nåt annat!!!!! Haha!! Det är väl nervositeten som slagit till.

20140818-081358-29638587.jpg

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här