Okategoriserade

En sak som bara mammor förstår…

Idag smälte mitt mammahjärta helt och hållet! Jag är just nu så fantastiskt stolt och mallig att jag nästan inte vet var jag ska ta vägen! Lucas har målat en teckning med målarfärg, med sina fingrar!!! Ja, min lilla fina Lucas som inte gillar kladdig har målat den finaste fingerteckningen jag nånsin har sett med sina pyttefingrar!

På förskolan har dom berättat flera gånger om hur ledsen Lucas blir när han blir kladdig så dom har fått avbryta och låtit honom måla med kritor istället. Men igår när dom skulle göra potatistryck så hade han blivit lite kladdig om fingrarna och pedagogen som satt med Lucas hade peppat honom att måla med fingrarna och då gjorde han det! I massor av olika färger dessutom!!! Den är sååå fin!

  

Den här teckningen kommer jag inte bara rama in, min mormor kommer trycka upp den till ett påslakan också. Lucas första målarteckning och att den är med hans små fingrar gör den bara ännu mer unik och speciell!

Till och med Lucas var stolt och visade teckningen för allt och alla 😊

Nu kanske några av er tänker ”hur kan man känna så för en teckning?” Men försök sätta in er i min situation. Det är mitt barn som har gjort detta! Med sina små fingrar!! ❤️

6 Comments

  • Elin

    Vet precis hur det känns! Vart lika gråtfärdigt stolt när min 2åring kom hem med en påsktupp! Det var första gången hon fick nått med hem från dagis. Jag var så glad över den känslan! Jag har varit rädd att inte få sånna känslor då min mamma inte hade de mot mig. Men den påsktuppen var de finaste jag sett <3

    • Emma - På Smällen!

      Åh så underbart!! Tänk vad stolt din dotter blev när hon såg sin mamma reagera så ❤️ synd att din mamma inte brydde sig mer om sakerna du skapade när du var liten 🙁 Man ska visa barnen att man uppskattar det dom gör och glädjas med dom det stärker deras självförtroende tror jag 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.