Hungern vinner alltid!

Jag har gjort mig ordning för natten och så satte jag mig här framför bloggen och bloggosfären i 30 min och nu slog hungern till. Jag tycker inte om att äta när jag har borstat tänderna och när ögon går i kors så i vanliga fall hade jag gått och lagt mig ändå, kanske druckit ett glas vatten och hoppats på att hungern ska passera. Det funkade jämt! Men inte nu längre.

Sen jag blev preggo behöver jag uppenbarligen äta kvällsmat två gånger för att stå mig hela natten, JOBBIGT! Jag kan tillägga att jag fortfarande inte gått upp ett enda kilo, ligger fortfarande på minus, så jag behöver VERKLIGEN äta. Jahopp, så nu sitter jag här och nattäter igen… jobbigt! Tur att jag har lite snabba lättätna saker hemma.

Finns det kanske fler preggon som nattäter? Kanske till och med inatt kanske?

20150923-215656-79016671.jpg

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här