En bra och en dålig

Jag börjar med det dåliga!

Min hy har fått ett nytt utbrott :’-( Inte så farligt i ansiktet som tur är, men ryggen är full av små och stora finnar 🙁 och det gör ont!!! Jair hjälper mig att lägga på en kräm som ska trolla bort elakingarna men det tar sån tid för dom att försvinna. Jag brukar jämt lägga aloevera-mask med 97%-ig aloevera-gel i ansiktet för att det ska bli bättre. Men det är så mycket krångligare att göra det på ryggen. Jag behöver hjälp och sen får jag inte luta mig mot nåt på en halvtimme och sen behöver jag hjälp att tvätta av allt också… Så irriterande att det jämt ska komma såna här utbrott! Varje gång som jag får ett utbrott så undrar jag varför, särskilt eftersom jag har haft över en månad med kanonfin hy. Jag vet inte säkert men jag tror att det beror på att det är dags för lingonvecka snart.

Det som är bra är att jag har tappat 3 av dom 4 kg som jag har gått upp här 🙂 Jag vet i sjutton hur det gick till! Jag tränade ju lite på skruttgymmet men sen blev vi ju sjuka i influensan och sen dess har jag och Lucas inte blivit hundra procent friska. Så jag har inte tränat nåt sen i maj. Men jag är iaf glad att jag slipper kommer tillbaka till Sverige med extra bagage 🙂

20140708-132052.jpg

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. A

    Vad för mask anväbder du? Jag får finnar ibland.. Har småfinnar som jag u ser senaste veckorna inte kan sluta klämma.. Klämdes en pyttefinne- dagen efter blev den gigantisk. Lär mig i te av misstanke. O klämde en annan igår som knappt syntes- men kändes- idag syns den kan jag lova. Funderar på att köpa Tea tree oil

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här