Okategoriserade

Bloggtips! Mode- och bloggnätverk

Igår hittade jag in till en för mig helt ny sida Modekampanj som är ett mode- och bloggnätverk för både bloggare och icke-bloggare. Jag hittade sidan via Frureinhold som precis som jag är en bloggande mamma i Gbg. Frureinhold hade varit på modeevent med Modekampanj och jag som tycker det är så himla kul att gå på bloggevent och träffa andra bloggerskor nappade ju givetvis direkt! Så nu har jag också gått med i forumet och hoppas såklart att få komma på lite roliga event, men även lite inspiration och inside-tips om rabatter.

Såg också att Modekampanj försöker få dit lite mer modemammor för att liva upp tråden om barnmode. Så alla modeintresserade mammor, kika in på Modekampanjs-hemsida och se om detta kanske är något för er! Jag har redan varit där och startat en tråd, men inte fått några svar ännu, så ja, det behövs fler modemammor!

logo_modekampanj

Förutom att prata mode på Modekampanj så finns det ett gäng bloggtips-trådar också där man kan utbyta erfarenhet med andra bloggare och dessutom få visa upp sin egen. 🙂

Tips är att ladda appen TapaTalk så behöver ni inte sitta framför datorn för läsa/skriva i forumet! Appen är kanonbra!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.