Okategoriserade

Elodie Details vårkollektion

Nu släpper Elodie Details en ny vårkollektion med massa fräscha vårfärger. Jag gjorde ett litet kollage med min favoriter. Min favorit är den nya StoreMyStuff förvaringssäcken. Jag har länge velat ha en sån! Jag har sett på andra bloggar att dom är ordentligt rymliga och jag älskar den nya designen med läderhandtagen. Ursnyggt! Fint också med matchande påslakan-set och spjälskydd.

En annan av mina favoriter blev definitivt det rosa regnskyddet! Urläckert!!!!! Om nästa bebis blir en flicka så vill jag ha ett sånt regnskydd 🙂 Som ni vet har jag redan ett svart regnskydd med vita prickar från dom som jag är riktigt förtjust i. Vi har även provat det på Babyzen Yoyon och även om den vagnen är väldigt liten så passade regnskyddet bra 🙂

I den nya kollektionen har Elodie också två nya dregglisar och fyra nya färger på dom populära, funktionella vagnsdynorna. Vi har en sån vagnsdyna med Paul Frank på och den är toppenbra. Lucas sitter bra på den och den har en sommar och en vintersida. Vintersidan är gjord i mjuk fleece.

20140123-220959.jpg

One Comment

  • Caroline, 20 och blivande tvåbarnsmamma

    Förvaringskorgen är min favorit, har den vita här hemma och det får plats en hel del i den! Annars gillade jag den rosa sittdynan 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.