Okategoriserade

Donut på huvudet

Lucas har ärvt en del av mig (såklart! Jag är ju hans mamma) bland annat blåa ögon, min näsa, mitt leende, men inte mitt raka hår. Däremot ärvde han min släkts Donut till virvel i bakhuvudet! Jag tycker den är urgullig på honom, själv önska jag att jag kunde slippa den!

Inte lätt att ta kort på bakhuvudet på en bebis som vill titta i. I kameran, men här har jag lyckats fota den någorlunda iaf 🙂

20131119-142258.jpg

20131119-142309.jpg

Vad har era barn ärvt från er?

5 Comments

 • Mamma Nanna

  Haha vilken kul virvel!

  Min Olivia har ärvt hela nedre delen av ansiktet från mig, personligheten, rösten, skrattet och några födelsemärken. 😛 älskar att se mig själv i henne!! 😛 kan tänka mig att det är samma för dig med Lukas. Ni är ju såå lika! 😛

  /MammaNanna minbebis.com/blogg/therestofmylife

 • Marie Alvas mamma

  Det är underbart att se likheter på sej själv och sitt barn! Vår lilla Alva är lik mej på ögonen läpparna och att hon är vig. Hon är lik sin pappa på kinderna och håret. Kram

 • J

  Min Noee har ärvt pappas ansikte MEN hon har ärvt mitt minspel och kan höja vardera ögonbrynet för sig när hon charmas!! Det är jag rätt stolt över ;D

 • linnea

  Den där virvlen är inget man ärver av sina föräldrar 😉 alla människor har mer eller mindre den virvlen någonstans bak mitt på huvudet 🙂 det har att göra med hur huvudet växer ihop när man ligger i magen! / en frisör 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.