Uppdatering och en fråga

Idag mår plutt bättre. Han har sovit exakt hela natten utan att vakna och när han vaknade så var han feberfri. Jag har inte tänkt på det inatt så jag antar att även hans andning var bättre (eller så märkte jag inget för att jag är mindre orolig). Lucas säger inget om att han har ont och har än så länge inte varit gnällig heller så jag har inte gett honom alvedon eller Ipren. Och han åt ganska mycket gröt nu på morgonen också så det känns bra.

  

Däremot så har han kissat väldigt lite inatt. Normalt brukar vi få byta minst en blöja på natten, men det beror ju också på att han dricker två vällingflaskor per natt, men inatt drack han bara en halv flaska. Men blöjan jag bytte imorse var inte ens full och det har typ aldrig hänt förut. Han sov ju ändå 10 timmar… Jag har ingen erfarenhet av det här med att kissa lite, men tror ni att jag behöver vara orolig? Råd någon?


Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Marie Alvas mamma

  Min dotter på två och ett halvt år kissar massor om hon vaknar på natten sover hon hela natten (vilket sällan händer) så kissar hon mer på förmiddagen istället. Håll koll så Lucas dricker och kissar under dagen (isglass är ju mycket vätska i om han inte vill dricka) krya på dig Lucas

  Svara
 2. Jenny

  Håller med. Om Jack vaknar på natten eller bökar runt kissar han mer. Sover han som en stock är det mindre kiss. Så länge han kissar både under natten och dagen hade jag inte oroat mig.

  Svara
 3. Susanne

  Du behöver inte vara orolig över det. Huvudsaken är ATT han kissat. Mängd spelar ingen roll! Han har ju druckit mindre så då blir det ju mindre kiss. Hoppas det vänder för Lucas nu. Krya på er!

  Kram /Susanne

  Svara
 4. Erika

  Om han kissat är det bra men håll koll på att han ändå gör det! Om barnet inte kissat på hela natten trots vätska bör du nog ringa 1177….

  Svara
 5. Diana (La Madre)

  Även om han kissade lite i natt, ge han mycket vätska på dagen, fortsätter han att han inte dricker nått och inte kissar så ska du nog åka in. Men om han druckit välling så har han fått i sig vätska. Se till att han kissar under dagen i alla fall. Och kolla humöret också, seghet och så, då är det också tecken på nått illa. Krya på!

  Svara
 6. Josephine

  ingen fara om han inte kissar på natten. Men kissade han efter han hade vaknat? Det är huvudsaken! Men ja som dom andra säger, ge mycket vätska P dagtid!

  Svara
 7. zarah

  Så länge han kissar så är det ingen fara! 🙂 det säger ju sig självt att han kissar mindre när han druckit mycket mindre välling än vanligt. Sen när han blir är blöjfri så kommer han ju antagligen inte kissa något alls på natten 🙂 Men huvudsaken är iaf att han kissar, inte mängden.

  Svara
 8. malin nätynki

  Sam äter en flaska innan han lägger sig och om han sover hela natten utan att vakna så är blöjan inte så jätte full. Vaknar han under natten , även om han inte äter igen, så har han kissat massor på morgonen. Så tror absolut inte du behöver oroa dig. Men se bara till att han dricker ordentligt under dags oxå!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här