Okategoriserade

Båda killarna har däckat på soffan

Inlägg som skulle publicerats kl 15.00 idag…

Nu sover båda mina förkylda killar! Själv sitter jag och snörvlar vid datorn för jag har lite att fixa som jag måste hinna med idag. Lucas har fortfarande lätt feber, är snörvlig och äter inget (att sluta med mjölkprodukter är därför inget alternativ). Men han är helt klart på bättringsvägen! Han har inte sagt att han har haft ont eller verkat ha ont så jag har inte gett honom någon alvedon. Det är möjligt att han hade ätit lite om han hade fått alvedon, det kom jag att tänka på nu faktiskt. Dumt att jag inte har provat det. 

 

En stor nyhet (för oss) är att Lucas har ätit pyttelite isglass för första gången. Han har smakat tidigare, men inte tyckt om det, men nu åt han och gillade det! Han älskar det inte, men det var ändå såpass gott att det var värt att slicka på den kalla pinnen tyckte Lucas. Han grimaserade illa för varje gång han smakade haha! Och han höll glassen själv! Det trodde jag aldrig han skulle göra! Han kan, men oftast vill han inte för att han är rädd för att bli kladdig, men den här gången gick det bra 🙂

Nu ska jag jobba vidare här en liten stund innan mina killar vaknar igen 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.