Okategoriserade

Det bästa med William och Olivers rum

– Samarbete med Solhem Inredning –

Vi är inte riktigt klara med William och Olivers rum ännu. Tanken är att vi ska ha nån fin matta och så har vi ett hörn som vi verkligen skulle behöva en bättre förvaringslösning för alla leksaker. Men något som jag verkligen är helt galet nöjd med är deras Sebra sängar från Solhem Inredning! Vi får så mycket beröm för dom och det är så roligt!

Sängarna är från märket Sebra och jag tycker dom är så bra eftersom dom även är växasängar och kan dras ut till juniorstorlek 155 cm. Sängarna kan alltså användas hela barntiden, från baby till junior, och sedan kan man sälja dom till bra pris. Dom har nämligen väldigt bra andrahandsvärde och går åt som smör på marketplace, det märkte jag när jag jagade begagnat. Man får alltså verkligen valuta för pengarna!

Sängbotten på sängen går att ha på två höjder. Vi monterade Olivers säng på lägsta läget direkt eftersom han var såpass stor när han fick den. Och tur var väl det för en morgon när vi kom in så satt han plötsligt upp i sängen! En annan morgon stod han upp! Lille gubben börjar bli stor!

img_6363
img_6364

På Williams säng har vi tagit bort en sida, men vi har också pratat om att dra ut hans säng nu. Ibland när han vaknar på natten så försöker jag natta om honom i hans säng men det tar sån tid och det blir kallt att sitta på golvet jämte. Jag har försökt ligga i sängen med honom, men det är sååå trångt haha! Jag tror det kan går om vi drar ut sängen (eller så slutar det med att jag får nackspärr). Haha!

Vi är sååå nöjd med sängarna och de mörkblå sänghimlarna som också är från Solhem Inredning så vi bestämde oss för att behålla det blå här inne (vi var ju inne på att byta färgskala till grönt). Men vi skulle fortfarande vilja få in en varmare färg också. Vad hade ni valt för matta i detta rummet? Jag vill ha en rund, mjuk och fluffig som är skön att sitta på, men vilken färg? Naturvit?

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.