Okategoriserade

Slut på paus!

Hej på er! Jag vet att det är segt mellan mina uppdateringar och jag har funderat mycket på varför..? Jag känner att varken tiden eller motivationen funnits där på ganska så länge, men nu behöver den långa pausen/vilan få ett slut. Jag ska försöka skriva kortare inlägg och sluta försöka få med allt. Det handlar nämligen ofta om det för mig. Jag vill få med allt och om jag inte får det ”så kan det kvitta”. Jag ska försöka sänka kraven på allt som inläggen måste innehålla och ta det dag för dag istället 🙂 En uppdatering är bättre än ingen alls, inte sant?

img_6930
img_6925
img_6924
img_6932

Morgonmyset med dom här två <3

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.