Okategoriserade

Min och Olivers första födelsedag tillsammans!

Igår var det våran dag, min och Olivers ♥️ För ett år var jag på Sankt Jörgen spa och firade min födelsedag med in bästis Veronica som blev Olivers gudmor 🙂 Oliver visade absolut inga tecken på att han ville ut. Han visade faktiskt inte ett enda tecken på något alls eftersom han inte mådde bra. Det enda jag fick den dagen var en trött liten spark efter att Veronica kört med barnmorskans ”rucka-på-huvudet-grepp”. Jag ryser av tanken på att den där trötta sparken blev den sista inifrån magen och om han inte hade fötts när han gjorde så hade det blivit den sista sparken han nånsin sparkat!

img_7147
img_7148

Vi hade verkligen en enorm tur! Min födelsedag kunde blivit Olivers dödsdag så tacksamheten över att fira VÅR födelsedag tillsammans igår går inte beskriva med ord ♥️🙏🏻

Läs Olivers förlossningsberättelse här!

Det blev ett lugnt firande igår eftersom vi, barnvakten och svärmor är lite krassliga. Jag blev firad på sängen med kaffe och presenter och skönsång två gånger. Först sjöng Victor och sen kom Lucas och Isadora in med egna presenter och sjöng för mig. Jag blev så rörd! Det var första gången dom sjöng helt själva för mig <3

Till lunch åt vi sushi med barnen. Victor hämtade på en sushirestaurang Kungsbacka och så delade vi på allt. Lucas åt jättemycket trots att det ”inte är hans favoritmat”. Han har verkligen börjat gilla ”vuxenmat”. Han har ätit starka chilirätter sen länge (t.ex. vår heta arrabiata) och sedan början på sommarn har han också börjat äta sill! Vi har till och med slutat fråga om han vill ha ”barnmaten” för han väljer alltid sill 🙂 Så kul! Han är också med på våra kräft- och räkkvällar och skalar sina egna räkor. Tänk att han var den med selektiv ätovilja och nu äter han mer allsidigt än många vuxna!

På kvällen gick vi till Blackstone Steakhouse i Kungsbacka och då ville Lucas äta samma mat som oss och turligt nog för oss, så fanns det exakt samma på barnmenyn som för vuxna, oxfilé på lavasten men för endast 95 spänn! Och då ingick både dricka och glass! Samma rätt på vuxenmenyn kostar 465 kr! Visst var köttbiten något mindre, men den var nog precis lagom till Lucas.

Jag och Victor åt Mixed grill med tre olika sorters kött, oxfilé, hjort och kalv. Hjorten var faktiskt bäst, sååååå mört och gott kött!

img_7155
img_7154

När vi kom hem så åt vi kladdkaka som man får från både Hemköp och ICA på sin födelsedag.. haha! Jag har aldrig hämtat ut det förut, men igår så gjorde vi det, haha! Och så spelade vi Pandemi-spelet. Det har verkligen blivit vår grej. Det som gör det roligt är att man spelar tillsammans mot spelet och det krävs massor av strategi för att vinna. Vi har bara vunnit två gånger hittills, ena gången var för att kortlekarna var dåligt blandade, andra gången för att vi verkligen samarbetade. Väldigt roligt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.