Okategoriserade

Inreda William och Olivers sovrum

– Samarbete med Solhem Inredning –

Nu är det hög tid att fundera på hur vi ska inreda William och Olivers rum 🙂 Jag har fått välja tema på deras rum och tänkte att det skulle bli jag ”skogstema”. Färgerna ska vara grönt, grått och trä 🙂 William har redan en jättefin barnsäng från märket Sebra i grått och Oliver kommer få en likadan som beställt från Solhem Inredning. Sängen kommer få stå för det gråa och så målar vi väggarna i grönt (ljusare än inspirationsbilden i det här inlägget) och så tänkte jag att dom skulle få vita sänghimlar och förvaringsskåp, bord och stolar i trä 🙂 Jag tror det kommer bli toppen!

Ungefär så här tänker jag mig fast ljusare grönt på väggarna 🙂

Det som är så bra med den här sängen från Sebra som finns att köpa på Solhem Inredning är att det är en spjälsäng och juniorsäng i ett! Den har alla features man behöver för hela bebis- och barnperioden eftersom man kan höja och sänka madrassbotten, ta bort sidan och dra ut sidan så att den blir längre. Vi har precis tagit bort sidan till William så han kan gå ur och i själv och han ÄLSKAR det! Han tycker mycket bättre om sin säng sedan vi gjorde det 🙂

Oliver gillar också Williams säng! Haha! Men nu är det bara en tidsfråga innan han börjar ta sig framåt och antagligen ställa sig upp också 🙂 Vi kommer få montera Olivers säng på lägsta läget från början!

Sänghimmel och sängmobil kommer också från Solhem Inredning 🙂

Gud så jag längtar nu! Det här kommer bli såååå bra!!! 🙂

Fortsättning följer!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.