Okategoriserade

Inredning till barnsäng och barnrum

– Samarbete med Solhem Inredning –

Åh nu måste jag bara visa er! Vi har inrett Williams spjälsäng och det blev så mysigt och ombonat. Vi har satt upp sänghimmel, sängmobil och spjälskydd och dessutom har han fått nytt täcke och kudde med ett nytt påslakanset. Alla grejer kommer från Solhem Inredning, de har massor av inredning till barnsäng och till barnrum 🙂

Jag blev SK*TNÖJD med färgen på sänghimmeln. Jag hade sån beslutångest när jag skulle bestämma mig, men tillslut föll valet på den deminblå för att jag ville ha mörkare sänghimmel än säng och det blev ju superbra! Jag älskar hur sänghimmeln gör det lite dunkelt i spjälsängen på natten och hur färgen framhäver den övriga inredningen som tex sängmobilen på dagen.

sänghimmel sebra demin blue

Sänghimmel och sängmobil från Sebra, finns hos Solhem Inredning

Jag älskar den här sängmobilen! Den är så vacker, enkel och naturlig på nåt vis. Den får mig att minnas min älskade mommo som skulle hjälpa mig att sy en liknande när Lucas låg i magen. Det var exakt samma färger fast regndroppar istället för moln. Det blev INTE som jag hade tänkt, HAHAHA! Molnet blev pyttelitet och regndropparna jättestora så dom trasslade in sig i varandra hela tiden. Däremot blev det ett kul minne som jag tar fram och tänker på då och då 🙂

Påslakanet har ett jättehärligt print med djur och natur. Jag ÄLSKAR att dom har sytt dit fyra stycken pillbara etiketter, klockrent ju! Alla bebisar blir nån gång fascinerad över etiketter 🙂

påslakan sebra inredning

Williams täcke och kudde kommer från Cam Cam Copenhagen. Det är ett luftigt täcke i Kapok som värmer när det är kallt och känns sval när det är varmt. Materialet andas och har god luftgenomströmning. Kudden är i samma material, men istället för stor och fluffig som den ska vara när bebisen är liten och inte kan vända sig, så är den platt.

påslakan sebra

Spjälskyddet kommer från Sebra och är i grått linnetyg. Jag beställde först ett annat men det visade sig vara för långt så jag bytte till detta istället. Det här blev mycket bättre 🙂

inredning till barnsäng

Visst blev det fint! Jag är så nöjd! Nu fattas bara ett eget rum till William 🙂

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.