Shoppar loss ordentligt – lycklig mamma

Idag hade jag en grymt rolig dag! Den började okristligt tidigt med att William tyckte att det var morgon strax innan halv sex. När han började dra mig i håret och riva mig med sina små naglar så bestämde jag mig tillslut för att gå upp. Jag blir bara irriterad när jag slumrar till och blir väckt gång på gång så det var lika bra att gå upp. Imorse var jag ovanligt effektiv. Innan kl 9.30 hade jag gjort ordning barnen, stekt pannkakor till skolutflykten, bakat en kaka, dammsugit och gjort mig i ordning.

Klockan 10 åkte jag till IKEA med Antonia och shoppade loss ordentligt! Det blev nog den roligaste shoppingen jag nånsin gjort! I vanliga fall brukar jag vara lite snål och tänka ”behöver vi verkligen det här?” och när det gäller pynt så blir svaret ofta nej. Men idag behövde jag inte tänka så eftersom hela shoppingturen gick ut på att handla pynt att piffa upp huset så mycket det bara går 🙂

Jag har aldrig varit så lycklig och obekymrad vid kassorna på IKEA med en fullproppad kundvagn förut. I vanliga fall brukar jag stå med ångest och fundera vad prislappen ska landa på. Haha!

Stort tack till Antonia som hjälpte mig idag 🙂

Efter shoppingturen så åkte jag och Isadora till frissan och efter det blev det ett bodypump-pass också. Nu är jag så trött att ögonen går i kors.! Jag får skriva mer imorgon!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här