Dagens outfit

Det är fortfarande bara klänning eller kjol som gäller här. Så idag blev det svart tight stretchkjol (kallas det bodycon kanske?), färgglad topp från Bikbok och svart kavaj med skinndetaljer. Fötterna är lite svullna nu, men jag känner mig fortfarande snygg 🙂 Om det där med att flickbebisar stjäl massas skönhet så känns det som att det måste ligga en pojke i min mage. Jag har aldrig känt mig så snygg som nu haha!! Jag fick en finne igår (min andra på hela graviditeten) och idag är den borta!

  

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Casssandra

    Den där myten tycker jag ofta stämmer på mina kompisar faktiskt. Men på mig har det inte stämt. Har känt mig skitful hela graviditeten. Trodde vi väntade en flicka ända fram till rul pga det + illamående och lite till. Men inte då, det är en pojke i magen 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här