Dagens outfit!

Den här outfiten hade jag mycket när jag var gravid med Lucas, men nu känner jag mig lite halvt tveksam… Är det fortfarande inne med färgade strumpbyxor? Är det tantigt med nästan knälång klänning? Hmm.. 

  

Mammaklänning, kofta och mammastrumpbyxor från H&M. Gravidbola från Silvermama.se

Nu orkar jag inte byta kläder så det får bli detta, men blir det dom här kläderna nån mer gång… Hmm kanske… 

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Mia

    Jag körde samma kläder graviditeten 2015 som 2013. Känns lite fånigt att lägga massa pengar på kläder man bara använder en kort period. Jag tycker gravidmodet ser ungefär samma ut nu som då, om inte annat ha det du tycker är snyggt och känner dig bekväm i!

    Svara
  2. Jannika Navjord

    Jag är fel person att uttala mej om mode men tycker att det ser fint ut i alla fall, det viktigaste är dock att man själv känner sej både fin och bekväm <3

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här