Dagens outfit,  Skönhet & Hälsa

Somrig klänning från MQ

Jag måste bara visa er, en ny favorit, som jag längtar sjukt mycket att få använda! Igår när jag och Jair var ute på stan så passade jag på att ta en snabb sväng till MQ när Lucas sov i vagnen. Jag hade redan spanat in en jacka och en klänning på nätet, jackan fanns inte kvar men klänningen hängde där så fint på en galge 🙂 Så jag tog klänningen i två storlekar och in i provrummet och provade. Såå fin den var! Och minsta storleken passade 🙂 Nu längtar jag bara tills jag får använda min nyfunna sommardröm! Tror det blir den 6:e juni på min gudsons dop 🙂 eller kanske på nästa fotografering… 😀   

  

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.