Okategoriserade

Jobba igen

Idag är Lucas tillbaka på förskolan och mamman är på väg till jobbet. Jag kommer antagligen ha ap-mycket att göra på jobbet nu, men jag försöker att inte tänka på det. Jag är inte mer än människa och gör alltid mitt bästa. Och att göra sitt bästa, det duger! 

  

Tack och lov syns det inte på bilden eller med smink på, men just nu är min hy katastrof 🙁 det är verkligen samma visa varje gång den här veckan i min menscykel 🙁 just nu är det bara på ena kinden, ryggen och halsen.

One Comment

  • Sandra

    Jag har skrivit det en gpng tidigare och du kanske testade det då. Men, jag har också hormonfinnar och blev desperat. Provade efter tips att smörja på honung på problemområdet, en ganska ordentlig klick. Lät det sitta en halvtimme o sköljde sen bort med vatten. Smorde inte in mig eller något efter utan gick o la mig. Efter en vecka var huden sååå mycket bättre. Om det var slump vet jag inte men Honung läker och återfuktar tydligrn, enligt förstå sig påare. Testa, det är billigt och funkar det inte så är det ju bara att äta upp honungen:kr

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.