Okategoriserade

Dagens aktiviteter

Jag lovade igår att jag skulle blogga lite mer idag, men så gjorde jag inte det haha! Det är ju semester och vi hittar på nåt kul varje dag så det blir inte att jag får tid med bloggen på samma sätt.

Men även om det är sent nu så tänkte ändå tala om vad vi har hittat på idag 🙂

Vi sov ju hos min moster och mina kusiner och vaknade upp med två gosiga ungar i sängen och sen träffade vi en kompis och hennes familj på Hofsnäs och grillade 🙂

Sen åkte vi hem till min mormor och hämtade lite kläder hon hade sytt om! Jag ska försöka visa dom imon 🙂 Innan vi åkte tillbaka till Gbg så drack vi kaffe och då fick Lucas ligga på ett fårskinn. Åh vad söt han var när han låg där och gosade in fingrarna i det krulliga håret. Han tittade så förvånat på det så det har svårt att få kontakt med honom! Söt-skrutten!!! Sen kom pappa Jair och busade lite med honom och då sträckte han sig mot Jairs ansikte och kände på det! Klappade och strök med fingrarna 🙂 Fina killen!!!

20130726-004928.jpg

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.