Okategoriserade

Rabattkod på gravid- och amningskläder hos Mominstyle

Vet ni vad?! Jag har kommit över en REJÄL rabattkod exklusivt för er läsare på Mominstyle! På Mominstyle hittar ni smarta och snygga gravid- och amningskläder och just nu har dom en stor vinterrea med upp till 40% rabatt!

Rabattkoden som jag har fått till er läsare är på hela 20% och gäller på ordinarie pris. Rabattkoden gäller ända fram till sista mars, vilket betyder att ni kommer kunna shoppa från den nya vårkollektionen som kommer upp i slutet på feb/början på mars! Då kommer jag shoppa! Jag är sååå sugen på lite nytt till amningsgarderoben och ett plus är förstås om en gravidmage får plats i dom också!

Rabattkoden som Mominstyle har ordnat till mina läsare är ”Påsmällen20”. Knappa in rabattkoden när du är i varukorgen, då dras den automatiskt på dom plagg som inte är på rean!

Mominstyle har två av mina favoritmärken, Mom2moM och Mamalicious och jag gillar verkligen Mominstyles utbud på mammajeans och mammabyxor! Det finns så mycket mer att välja på och allt från mammajeggins, mammachinos till destroyed mammajeans! Jag har bara varit gravid vintertid, så jag har nästan bara mörka jeans. Det hade inte varit fel att prova på att vara gravid på sommar och vår också nån gång!

20160128-163504-59704595.jpg

Ett annat tips till er är att Mominstyle har två riktigt snygga mammakjolar på rean just nu. Jag vet inte om ni har sett det, men jag har två ”overbump” mammakjolar som jag använder nästan jämt. I förra graviditeten hade jag mammabyxor jämt, i denna har jag helst klänning/kjol och mammabyxor.

20160128-163504-59704852.jpg

Ganska basic, men perfekt för att kombinera med allt annat man har i garderoben 🙂 Väljer man den som är overbump så gör det ju inget om man har en topp som blivit för kort pga magen, det kommer inte synas 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.