Dag 2 – typiskt att få en förkylning nu!

– Innehåller annonslänk –

Idag känns det tungt i huvudet. Näsan är täppt och pannan värker. Bajskorv också, var jag tvungen att bli förkyld just nu? Men jag tänker inte avbryta Fitnessfighten, inte nu när jag är så pepp! Det kan hända att jag skippar dom 20 minuter powerwalk innan styrketräningen och bara kör lugn träning istället. Det viktiga är att inte ge upp kosten för den är 75% av hela resultatet! Idag behöver jag inte tänka på matlagning eller så för jag fixade matlådorna igår. Mellanmålen är jättenkla, ibland gör jag en snabb smoothie och ibland äter jag keso med skivad banan – lätt och gott!

Barnen och jag vaknade sent idag så hela dagen är lite förskjuten. Men det var skönt att få sova lite extra när man inte mår riktigt bra. Hoppas på en bättre dag imorgon, då har jag köpt lite nya ingredienser för att göra nya ingefärashots. Jag är livrädd för att vara sjuk när vi ska flyga till Brasilien och den resan närmar ju sig med stormsteg nu!

Idag blev det en pasta-skinksallad med keso. Det kanske inte ser så gott ut, men med en liten skvätt olivolja så är detta mums!

Om ni vill haka på min träningsmånad så har jag en grym rabattkod på 25%! Ange kod PASMALLEN25 så dras 25% av när ni köper ett program på World of Shape ?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här