Fitnessfighten,  Träning

Dag 18 av 30

Kosten går bra igen. Och jag börjar känna mer och mer att jag kan fortsätta äta så här även efter oktober månad. Min nya plan är att fortsätta enligt Fitnessfighten året ut men unna mig något 1-2 dagar i veckan så som Betina på World of Shape rekommenderade. Fitnessfighten har redan gett mig grymma resultat både på vikten och måtten så jag är väldigt glad att jag började med det! Tyvärr har jag varit dålig med deras övningar, men jag har ändå tränat pass 3-4 ggr i veckan under hela tiden så resultat bör jag få ändå även om jag inte får det extra lyftet som jag kunde fått. Men än är det inte slut även om jag är toknöjd med dom resultaten som jag redan har fått!

Idag har jag tränat aquazumba och jag körde verkligen slut på mig själv. Nu är jag på väg hem, vrålhungrig! Egentligen skulle jag ätit mellanmål på bussen på väg hem men jag glömde det hemma. Nu blir det mellanmål direkt och sen ska jag laga ordning lite mat!

One Comment

  • Emely Tuväng Korabik

    Skitbra ju! 🙂 Det var ju precis det jag menade när jag skrev att jag trodde du skulle gå upp igen efter det var slut, att om du skulle bara gå tillbaka till din vanliga kost som innan och börja äta godis och sånt igen. Bara man fortsätter kosten (egentligen är ju det viktigaste att man äter alla mål om dagen, jag har ju bara tagit bort godis och lagt till mellanmål annars äter jag precis som vanligt) och aldrig skippar sin träning så blir det nog skitbra tror jag! 🙂 Du är jätteduktig!!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.