Fitnessfighten,  Träning

Dagen blev bättre :-)

Den här dagen började ju inte bra. Det suger verkligen så mycket energi när ska behöva vara arg. Imorse berättade jag att jag och Västtrafik inte var riktigt överens. Uppenbarligen hade tjejen på Västtrafik ingen lust att hjälpa mig trots att jag var supertrevlig hela tiden. Hennes chef ville inte heller hjälpa mig, ännu mindre prata med mig. Till slut sa dom iaf att jag skulle ta mig till en Västtrafik-butik och ta med båda mina busskort. Där mötes vi av världens trevligaste kvinna! Hon sa att det fixar vi lätt och sen ville att vi skulle ta med henne till Brasilien 😛 Det gjorde min dag hundra gånger bättre!!! Så då slutade jag att vara arg 🙂

När vi kom hem sen så hann jag i princip bara vända i dörren innan det var dags för att gå och träna. IDag blev det både bodypump och zumba. Ja, eftersom jag är så dålig på att köra Fitnessfightens övningar så får jag väl träna dubbla pass ibland då… 😛 När jag kom hem sen så käkade jag Köttfärsfyllda paprikor med svarta bönor á lá Fitnessfighten och nu är jag sjukt nöjd med mig själv 🙂

Det här är en gammal bild, på mina paprikor hade jag ingen ost på för då blir det ingen Fitnessfight-mat 😛

20131021-222206.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.