Okategoriserade

Bud från Universeum!

Igår eftermiddag fick jag ett jättekul bud från Universeums butik! Det va en picknickkorg smockad med massor av spännande saker till picknicken! Det var lite extra kul för det var inte en vanlig picknickkorg proppad med mat, utan en picknickkorg proppad med roliga och kluriga saker som passar för utelek i sommar!

IMG_5853.JPG

Det ska verkligen bli skoj att gå på picknick och prova på dom här grejerna! Hehe 😀 Spana in det coola picknick-vinglaset nedan! Jag ska köpa ett till sånt när jag kommer till Universeum-butiken på torsdag 🙂 Då är det ju 20% på allt 🙂 Ni har väl inte glömt bort att anmäla er till Universeums kund/läsarkväll på torsdag?

Tid: Torsdag 7 maj kl 18.20-20.00.
Plats:Universeums butik på plan 1,5. Använd stora entrén mot Korsvägen.
Bjud gärna med dig en vän!

För er som bor långt ifrån Göteborg så har Universeum även en webbshop som jag länkar till i det här inlägget 🙂

IMG_5871.JPG

I den fina picknickkorgen fanns allt det här:

 • Picknick-vinglas från Sagaform
 • Inne & ute lekar som är en box fylld med 70 kort med olika lekar för barn från 3 år och uppåt. Varje kort beskriver en rolig lek, vilka förberedelser som krävs och hur man gör leken. Det finns även bilder så att även den minsta ska kunna förstå! Detta kan man använda på barnkalas, helgfika, utflykt, regnig söndag eller på en vabdag!
 • Såpbubbel-kit Bubbel Science fyllt med instruktioner och verktyg för att experimentera med såpbubblor! Blås en gigantisk såpbubbla över en meter lång, frys en såpbubbla som kan varar i timmar och lära dig om såpbubblors geometri och skulptur.
 • Ritkort för semestern är en liten box fylld 100 motiv och uppgifter där man ska rita egna teckningar. Här kan barnet fylla en skattkista, dekorera en solhatt eller rita palmer på en öde ö. Och om resultatet inte blir som det är tänkt så är det bara att sudda ut och börja om på nytt tack vare den speciella pennan som ingår.
 • Yoghurt bägare med separat behållare i locket för musli eller bär från Sagaform
 • Dino ägg – helt klart den häftigaste grejen av dom alla!!!! Lägg ägget i ett glas med vatten så ägget är täckt. Efter 24 timmar kläcks ägget och en dino kommer ut som växer och växer! Kolla bilder på hur dinosaurien ser ut HÄR! Ett ägg kostar bara 49 kr! Perfekt att experimentera hemma med barnen eller varför inte ge bort på födelsedagskalaset?!
 • Insektsburk med förstoringsglas och lufthål så insekterna därinne kan andas 🙂
 • Geckoödla från Nature Planet
 • Picknickfilt
 • En underbar bok med alla färger! Färger heter den. Varje sida har en färg med olika saker i naturen som har den färgen! Lucas älskar färger och pratar just nu om gul och blå hela tiden så han tyckte såklart det var jättespännande att läsa denna boken med mamma och pappa! Kan varmt rekommendera denna vackra pekbok!
 • 3 inträdesbiljetter till Universeum!!! Ska bli såå kul att gå dit med Lucas! Jag tror han kommer älska att gå där och titta på alla djuren 🙂

IMG_5869.JPG

Tack så mycket Universeum för den här kanonfina picknickkorgen! Den var väldigt uppskattad här hemma!! 🙂 <3

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.