Nästa gång

Nån mer som redan är sugen på nästa bebis? Jag är sugen!! Men vi kommer vänta. Först ska vi till Brasilien och sen MÅSTE vi flytta till större! Sen får gärna nummer 2 komma 🙂 Men jag går redan och funderar på hur jag ska göra nästa gravidtet, OM jag nu kan bestämma det 🙂

 • Jag ska fortsätta träna! Förra graviditeten var jag så feg! Jag tränade bara lättare träning och bara en gång i veckan! Nästa gång ska jag fortsätta med Bodypump som jag inte vågade köra mer en enda gång!
 • Jag ska nå min målvikt först! Eller ska jag inte det? Jag har hört att man får inte lika lätt bristningar om man har några extra kilon innan man blir gravid. Är det en myt eller stämmer det? Nån som vet?
 • Jag ska gå hem från jobbet tidigare eller åtminstone gå ner i arbetstid! Jag var hemma i 2 veckor innan förlossningen, det var underbart! Men jag hade gärna varit hemma en eller två veckor till! Kändes på tok för kort!
 • Ha stor fin gravidmage på sommarn! Jag tycker det är så fint med stora gravidmagar, men på vintern så döljs dom ju av tjocka vinterjackor! Jag skulle vilja flasha med min gravidmage i en vacker långklänning och jeansjacka eller nåt sånt! Ni som har varit höggravida på sommaren, hur är det? Jobbigt eller helt ok?
 • Vara gravid i Brasilien! Jag skulle vilja ha cirka 4 veckor i andra trimestern i Brasilien, då när magen syns! Att vara gravid i Brasilien måste vara så enkelt, man får gå före i kön, sitta ner på bussen och om en gravid kvinna vill ha nåt speciellt att äta så måste man ge henne det, annars kan man “få något i ögat” 😛
 • 20131107-161331.jpg

  Åh vad jag saknar gravidmagen! Dom här myskläderna är helt enorma nu!!

  Relaterade Inlägg

  12 Kommentarer

  1. Mia

   Jag födde min son nu den 14 september och var alltså gravid hela sommaren, inget jag vill göra igen, visst man kan ha lättare kläder och skor men fy vad svettigt det blev, jag är i vanliga fall frusen men det var jag då verkligen inte under graviditeten vilket blev lite jobbigt när det var varmt, och svullen blev jag också ännu mer så fort det blev varmt. Om jag ska ha en till så vill jag ha ett barn som föds på våren =)

   Svara
  2. pilotfrun

   Jag var höggravid i juni och hann alltså uppleva första värmeböljan. Det var helt okej. Det som däremot var väldigt jobbigt var amningen. Att amma en bebis som ska ligga hud mot hud dygnet runt var så galet svettigt. Nätterna var rätt jobbiga faktiskt, för värmen var anledningen till att jag inte kunde sova. Svea sov bra.

   Men visst, jag älskade att visa min fina mage i tajta klänningar med små jackor till. Du har helt rätt där!

   Vad gäller bristningar så tror jag att huden redan är uttänjd på oss, så det är nog ingen fara. Jag kommer precis som du jobba mig ner i målvikt och bygga en STARK kropp innan jag blir gravid igen 🙂

   Svara
  3. Isabelle

   Bristningar är fortfarande hormoner. Hur många pinnsmala är det inte som har fått barn som inte fått en enda bristning? 🙂
   Annars om man får bristningar utan hormoners påverkar är om man går upp i vikt extremt snabbt på ett ställe.
   Så tänker jag att det är iaf. 🙂

   Svara
  4. Ayse

   Jag har allid velat ha tre barn. Men nu känns det som
   Att det räcker med 1. Men samtidigt vill jag att Ayla ska ha ett syskon , ska vara Max 3 år mellan dom men det känns i te som att jag kan älska det andra barnet lika mycket. Konstig känsla det där..

   Svara
  5. Terri

   Visst är man sugen på ett till barn! I alla fall jag 🙂 Fick min dotter Alyssah den 30.7, var alltså höggravid på sommaren och för mig var det INGA problem, trots värmeböljan! Älskar sommaren och hettan 😀 Och hatar kylan på vintern ^^ Tyckte det var kul att vara gravid på sommaren då man inte behövde gömma magen under plagg efter plagg utan kunde ha klänning och så =)

   Jag går också och funderar på nästa graviditet, nummer 2 får komma när den kommer, vi har inte så stor skillnad 🙂 Vi vill ju att Alyssah ska få ett syskon.

   Svara
  6. Emelie Walles

   Jag är redan sugen på en trea och vår minsting är 5 månader! Gillar dock inte att vara gravid, så jag känner inte igen mig i att sakna gravid magen 🙁 Alla krämpor man kan få under en graviditet lyckas jag sammla på mig.. Men helt klart värt det i slutändan 🙂
   Men får vänta tills efter bröllopet i april så jag slipper att rulla fram i gången till mannen 😉

   Brasilien låter så underbart, inte alls avunsjuk 😉 Hihi

   Svara
  7. Linda

   Än är jag inte sugen på en till. Vill fokusera på A nu. Han kommer först alla gånger. Sen har jag kompisar som har barn tätt och de har det rätt körigt. Så det ska minst vara två år mellan A och nästa. Gärna 2,5 det känns lagom.

   Jag tyckte också det var trist med stora gravidjackor. Jag jobbade ju på förskola till en vecka innan A föddes så jag var tvungen att satsa på praktiska kläder. Undrade jämt när man gick på stan om en del trodde att jag bara var tjock. En granne visste inte ens om att jag var gravid tills hon fick se A

   Svara
  8. Angelica

   Jag brukar älska värmen och sommaren, men inte denna som var..
   Födde min son 27/8 och då var det fortfarande varmt ute .
   För mig var det fruktansvärt att vara gravid och framförallt hög gravid under sommaren.
   Jag köpte fina tunna långklänningar och tänkte att jag skulle vara så fin! Det slutade med att jag köpte korta bomulls shorts och tunna lösa linnen, då jag svettades igenom allt på en gång!
   Och fötterna svällde så fort det blev varmt.
   Oj vad negativt inlägg det blev haha.
   Nej med nr 2 blir det ingen sommar graviditet iaf.
   Som tur var så köpte vi en stor golv AC som stod på dygnet runt, annars hade jag nog smällt bort 😀

   Svara
  9. Theresé

   Det där med bristningar går inte att styra tyvärr, framförallt hormonellt betingat. jag hade extrakilon innan men har ändå fått mkt bristningar… livet är orättvist ibland, men visste å andra sidan att jag skulle få en del… har mkt sen innan också. Så skit i kroppsformen! 🙂

   Svara
  10. lillalady

   Det med bristningarna är en myt. Både jag och min mamma har varit väldigt smala när vi blivit gravida, och ingen av oss har fått en enda bristning. Och då har min mamma fött 8 barn. Om man får bristningar eller inte är tyvärr genetiskt och hormonellt och går inte att styra. Antingen får man det eller så får man det inte, sen kan man smörja eller tro på andra kurer, men det är ingenting man kan styra själv.

   Svara

  Skriv en Kommentar

  Din e-postadress kommer inte att publiceras.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Annonsera här