Besök från Västerås/Brasilien

Den här dagen har jag längtat efter!! Idag får vi nämligen finbesök från Västerås! Det är min brasilianska tjejkompis Jacke som jag var med nästan varje dag dom sista veckorna i Brasilien. Hon är i Västerås med sin kille där och nu kommer dom och hälsar på oss 🙂 Hennes kille är också ingenjör så han kommer åka och hälsa på mitt jobb idag eftersom mitt jobb just nu söker nya ingenjörer! (Är ni ingenjörer eller känner ni nån som är ingenjör så får ni gärna skicka ert cv till mig 🙂 ) Jag har en hemlig önskan om att Jackes kille får jobb här och ett uppdrag i Gbg så att dom flyttar i! Jacke är en underbar tjej, jag vill gärna att hon bor nära mig 🙂

Nu är dom på väg! Jag snor Jackes bild från fb 🙂

20140815-093337-34417577.jpg

Längtar 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här