Okategoriserade

Bebisar kvävda i SlingRider

Jag fick en kommentar för nån vecka sen att jag skulle vara försiktig när jag använde min bärsjal för att det var några bebisar som har kvävts i nån bärsjal. Så fruktansvärt hemskt och ofattbart att jag knappt kan tänka tanken! fy!!! Men jag kan lugna er med att skriva att det var INTE i en EasyHug bärsjal! Den bärsjalen som några bebisar hade kvävts i var förmodligen en Infantinos Sling Rider som återkallades år 2010, eftersom tre barn i USA kvävts i den.

Som ni ser på bilderna här är så är SlingRider en helt annan modell än EasyHug.

Så här ser SlingRider ut:

20130425-200335.jpg

Så här ser EasyHug ut:

20130425-200445.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.