Dagens outfit

Idag tog jag mina enda byxor som passar efter graviditeten. Dom är superstretchiga och hur bra som helst! Från Gekås faktiskt… 🙂 Upptill tog jag ett vitt amningslinne (från H&M) och ett transparent linne från H&M. Jag kan verkligen tipsa om att transparenta linnen som inte sitter åt är riktigt bra nu efter graviditeten när magen fortfarande är degig och sticker ut lite. Jag gillar inre oversize-kläder på mig själv så såna här transparenta toppar som inte är figursydda med ett amningslinne över gör att man ser smal ut ändå 🙂

20130425-174228.jpg

20130425-174237.jpg

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Maria - Kevins mamma

  Hur stog du ut med smärtan i underlivet efter förlossningen? Jag födde barn för 4 dagar sen o det blir bara värre o värre, trots att jag inte sprack så mycket :/ Har världens finaste son o en fantastisk make, men fan vad det tär på psyket att må så här dåligt o ha ont?! Känns svårt för oss båda att njuta av den första tiden när jag tycker synd om mig själv o synd om maken som är låst vid mig o hemmet 🙁 Förstår du vad jag menar? 🙁

  Svara
  • Emma

   Hej Maria! Jag förstår PRECIS vad du menar! Jag blev ledsen att höra att du också har fått sådär ont! Man blir deppig när man har så ont att man blir beroende av sin partner för att man inte klarar nånting själv! Fy! Jag vet precis hur det är! Jag drömde till och med att vårt förhållande blev dåligt och att vi var tvungna att avsluta vårt förhållande pga att tiden efter FL var så jobbig! Stackars dig! Jag hoppas verkligen att du blir bättre snabbare än vad jag blev! Ta två diclofenac 25 mg eller se till att du får utskrivet 50 mg. Alvedon kan dom också skriva ut starkare. Om det ändå inte blir bättre så finns Tramadol också, men det är ett morfinliknande preparat så det ska man inte ta i så många dagar. Grattis till din son! Titta på honom när du har ont. För mig så blev min son som min medicin. Jag hade inte stått ut om det inte var för dom stunderna när jag hade honom i famnen. Det blir bättre men det kan ta tid. För många blir det bättre efter två veckor om det inte är bättre då så blir det oftast bättre när stygnen har gått bort och det tar 3-4 veckor. Jag lider verkligen med dig!!! Stackarn!!! Styrkekramar till dig!!!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här